Brigitte Pastramă, exasperată de dorințele fiicei sale! Ce meserie vrea să aibă Sara: „Nu vreau la școală! Cine te pune să plătești?”

 

Brigitte Pastramă a ajuns la limita răbdării din cauza comportamentului fiicei sale! De-a lungul timpului, cele două fost protagonistele unor scandaluri de proporții și dacă apele păreau că s-au mai calmat, ultimele afirmații făcute de Sara, au scos-o din sărite pe brunetă! Ce meserie își dorește fiica Brigittei?

În ciuda tuturor conflictelor pe care le-a avut cu copiii ei, Brigitte a mărturisit că își dorește ca Robi și Sara să aibă parte de tot ce este mai bun în viață. Deseori, bruneta a dat vina pe vârstă pentru comportamentul agresiv al celor doi în raport cu ea. Chiar și așa, există momente în care atitudinea celor doi copii ai ei o aduc la exasperare și clachează!

Așa cum s-a întâmplat și de data aceasta. Din dorința de a o face să înțeleagă că acum este momentul propice să învețe cât mai mult pentru a avea o carieră de succes, Brigitte „a amenințat-o” pe Sara că nu o să îi mai dea voie să meargă în Dubai dacă nu își dă interesul la școală.

„Tu voiai să te faci tractoristă când erai mică. Dar eu nu vreau așa ceva pentru tine. Vreau să te faci ceva, designer. Vezi că mă dezamăgești. Dacă nu te duci la școală, nu mai mergi în Dubai”, a amenințat-o, părintesc, Brigitte pe fiica ei.

Iritată de spusele mamei sale, Sara i-a dat imediat replica și i-a spus că nu va învăța niciodată la nivelul la care ea își dorește.

„Nu mă interesează. Nu este după tine. Nu vreau la școală. Cine te pune să plătești școala? Nu mai sunt și nici nu o să fiu interesată de școala asta. Vrei să vezi că nu o să-mi placă?”, a replicat fata vedetei.

În conflictul celor două a intervenit și Florin Pastramă care i-a ținut partea soției sale. Afaceristul a explicat că motivul pentru care Sara nu își dorește să învețe într-o instituție privată este pentru că acolo nu se poate sustrage, așa cum ar face-o în cadrul uneia de stat.

„Brigitte vrea ce e mai bun pentru copiii ei. Vrea să o dea la o școală privată. Sara vrea la o școală normală, fără bani. La școala normală fără bani se fac ore online. La școala cu bani e 1.000 de euro pe lună, e cea mai bună școală, se merge la ore, nu se stă pe telefon sau cine știe ce”, a explicat Florin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest