Brigitte și Florin Pastramă vor să se mute în Dubai! Câți bani sunt dispuși să dea pe o casă: „Îmi vând apartamentul”/ VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă sunt mai hotărâți ca niciodată să se mute în Dubai! Cei doi deja au început să își facă planuri serioase în ceea ce privește schimbarea domiciliului și în cadrul reality show-ului „Brigitte și Pastramă” de la Antena Stars, au dezvăluit și câți bani sunt dispuși să dea pe o locuință departe de România.

Visul lui Brigitte și al lui Florin Pastramă este pe cale să se îndeplinească! Cei doi soți nu vor să se bucure de viața de lux din Dubai ocazional, așa cum o fac multe vedete din showbiz, care merg în vacanțe în orașul renumit, ci vor să ducă o viață incredibilă permanent.

Astfel că cei doi au început pregătirile să se mute definitiv în Dubai! Potrivit spuselor brunetei, în reality show-ul „Brigitte și Pastramă”, își dorește achiziționeze o casă cu trei camere, imediat cum va vinde apartamentul pe care l-a primit în urma divorțului de Ilie Năstase.

”Ne gândim la investiția noastră și ne dorim să achiziționăm o casă cu trei camere. Vreau casă în Dubai că vreau să-mi petrec jumătate din timp acolo, că aici e criză, ăsta e visul meu. Dacă vând apartamentul de pe Nordului, vreau să investesc într-un spațiu din Dubai, e mai profitabil. Trebuie să dăm un avans de cam 180.000 de euro, cam mult, dar este dorința mea”, a spus Brigitte Pastramă.

Cât despre cât ar fi dispuși să dea pe locuința de vis, tot Brigitte a dezvăluit că și-ar dori să găsească o casă de maximum un milion și jumătate de dirham, dat fiind că doar de atât pot face rost momentan, deși ofertele pe care le-au primit până în prezent depășesc cu mult bugetul pe care îl au.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest