Brigitte Pastramă, în pragul disperării! A pierdut toți banii strânși pentru achiziționarea casei din Dubai? „Nu este legal!”

 

După ce au făcut toate demersurile pentru a-și achiziționa o casă în Dubai, Brigitte și Florin Pastramă au rămas fără banii pe care i-au strâns pentru a-și cumpăra locuința în orașul luxuriant! Ce s-a întâmplat, de fapt?

Brigitte Pastramă a izbucnit în lacrimi, după ce to bună parte din banii pe care i-a strâns ca să îsi cumpere casa visurilor în Dubai au fost blocați de angajații băncii în care i-a depozitat. Bruneta a fost informată că suma fabuloasă de 72.000 de euro a fost blocată din cauza unei neplăți a soțului său.

„A venit poștașul să îmi dea un plic. la 10 minute m-au sunat de la bancă să îmi spună ce mi s-a pus poprire pe o sumă de bani strânsă într-un cont comun pentru casa din Dubai o parte provenind din vânzarea unui imobil proprietate personală. Florin a fost notificat să dea o sumă de bani, care, din punctul meu de vedere, nu este legală. Creditul este făcut pentru cumpărarea unui imobil. Actul de proprietate se spune că ar fi fals. Trebuia ca banca să verifice starea imobilului”, a explicat Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

În speranța că va reuși să iasă din situația șocantă în care se află, Brigitte Pastramă și-a contactat avocatul, implorându-l să găsească o cale prin care să îsi recupereze banii. În timp ce bruneta se dădea de ceasul morții, Florin Pastramă se afla în piață și negocia la sânge prețul fiecărui kilogram de legume pe care l-a cumpărat.

„Nici nu am ajuns bine acasă. Mă așteptam ca Brigitte să vină să îmi dea un mare pupic. Când am văzut-o plângând, nici nu am știut ce s-a întâmplat”, a spus Florin, înainte să afle de toată situația complicată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest