Cum a aflat, de fapt, Brigitte că Ilie Năstase o înșela. Modul uluitor în care a reacționat: „Așa am devenit eu faimoasă!”

 

Chiar dacă au trecut ani buni de la divorțul de Ilie Năstase, Brigitte a dezvăluit abia acum cum a aflat, de fapt, că fostul soț o înșela. Potrivit spuselor sale, despărțirea de fostul mare tenismen a fost extrem traumatizantă, din cauza infidelităților care au avut loc exact în timp ce ea se afla pe patul de spital, neștiind dacă va avea nevoie de chimioterapie sau nu.

Din cauza lumilor sociale diferite din care aparțineau, mariajul lui Ilie Năstase cu Brigitte nu a fost văzut deloc cu ochi buni, mulți susținând că bruneta stă din interes cu fostul mare tenismen. În ciuda tuturor comentariilor negative pe care le primea zilnic din partea oamenilor, bruneta le-a dovedit că nutrește sentimente reale de dragoste pentru soțul său, lucru care nu s-a putut spune și despre Ilie Năstase care a înșelat-o nu cu una, nu cu două, ci cu trei alte femei în timpul mariajului.

Brigitte a dezvăluit în cadrul reality-show-ului pe care îl filmează pentru Antena Stars, că după ce a fost diagnosticată cu tumuoare, primea foarte multe mesaje din partea oamenilor care îi spuneau să îl lase pe Ilie Năstase în pace. Tot în aceeași perioadă, fostul mare tenismen fusese surprins de paparazzii într-o ipostază vinovată, moment în care Brigitte a decis să nu îi spună nimic din cauza costurilor mari pe care trebuia să le suporte pentru chimioterapie.

”Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook în care-mi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea. Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice că mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro”, a spus Brigitte Pastramă.

Odată ce a aflat că nu va avea nevoie de tratament, Brigitte Pastramă i-a contactat pe paparazzii care l-au surprins pe Ilie Năstase cu o altă femeie și le-a cerut să o ducă la domnișoara care i-a distrus mariajul.

Când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia și m-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins. Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult, nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă”, a mai spus Brigitte Pastramă la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest