Brigitte tânjește la viața de lux pe care o avea cu Ilie Năstase! Ce este nevoită să facă acum în mariajul cu Florin Pastramă

 

Face ce face și se întoarce în trecut! Nu este pentru prima dată când Brigitte mărturisește că îi este dor de viața de lux pe care o ducea alături de Ilie Năstase, afirmații care l-au scos de multe ori pe Florin Pastramă. Care a fost motivul pentru care bruneta a rememorat clipele trăite cu fostul mare tenismen?

Mai sunt doar câteva zile până la Paște, iar Brigitte este nevoită să pregătească preparatele specifice sărbătorilor pascale. Agitată pentru că va trebui să stea foarte mult în bucătărie, soția lui Florin Pastramă a dezvăluit că în mariajul cu Ilie Năstase nu mișca niciun deget, comandând tot ce punea pe masă de la cele mai luxuriante localuri.

”N-am mai făcu pască de 11 ani și o să vă și argumentez de ce. Pentru că în căsnicia mea cu Ilie Năstase, timp de nouă ani de zile, am comandat de la cel mai scump și cel mai de fițe laborator prăjituri, cozonac, pască. Nu mă lăsa să fac. Dar acum am zis că dacă tot mi-am cumpărat la reducere robotul acela de bucătărie o să fac și cozonac și pască”, a spus Brigitte Pastramă, în cadrul reality-show-ului „Brigitte & Pastramă”

După cum spuneam, nu este pentru prima dată când Brigitte îl aduce în discuție pe Ilie Năstase, în ciuda faptului că este căsătorită cu Florin Pastramă. În urmă cu puțin timp, bruneta i-a explicat actualului soț cât de puternice au fost sentimentele pe care le-a avut pentru fostul mare tenismen, explicații care au venit imediat după ce afaceristul ar fi insinuat că partenera lui de viață ar fi stat cu Ilie Năstase doar pentru bani.

„Îți jur pe ce am mai scump că l-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul. Atât de mult l-am iubit că era să renunț la Dumnezeu pentru el”, a explicat revoltată Brigitte.

„Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai mă Brigitte, ce ți-a dat ție domnul Ilie: două ceasuri, două genți și datorii. (...) Am și eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuție”, a spus Florin Pastramă, sătul să audă numele lui Ilie Năstase încontinuu în propria casă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest