Brigitte şi Florin Pastramă şi-au împărţit proprietăţile la notar: „La doi ani de la căsătorie, fiecare e cu bunurile lui!”/ VIDEO

 

Din cauza numeroaselor conflicte care porneau de la proprietățile pe care le dețineau împreună, Brigitte și Florin Pastramă au decis să își separe toate bunurile la notar! La scurt timp după ce au semnat toate actele necesare, afaceristul a oferit și primele declarații despre situația de la momentul actual.

În urmă cu puțin timp, un scandal monstru a pornit între Brigitte și Florin Pastramă, după ce bruneta a rămas fără 72.000 de euro din cauza datoriilor neplătite de sotul ei. Astfel că ddupă ce banca a blocat contul comun al celor doi, în care se aflau doar banii lui Brigitte, aceasta l-a obligat pe Florin să meargă la notar și să își separe bunurile.

Pentru că și-a dorit armonie și pace, Florin Pastramă a acceptat să semneze un act de împărțire al proprietăților, iar la ieșirea din cabinetul notarial, bărbatul a mărturisit că acum speră să nu mai audă zvonuri conform cărora ar sta cu Brigitte doar pentru bani.

„Am rezolvat-o și p-asta. Era singura problemă de la care porneau certurile. Lumea e rea. Am mers la notariat, după doi ani de zile de căsătorie, fiecare e cu bunurile lui. Ca să nu mai iasă discuții că stau cu Brigitte pentru bani. am făcut-o și p-asta. Să vedem ce discuții mai sunt în lume, rămâne la voia lui Dumnezeu. Amin.

Am două proprietăți pe numele meu dinainte să moară tata. Restul sunt moștenite și am procură și de la ceilalți. Printre altele, shaormeria este spațiul meu. Brigitte nu îl pune pe ăla. Dumnezeu știe cel mai bine dacă am alte gânduri ascunse în fața lui Brigitte. Shaormeria este un spațiu comercial pe care i l-am pus pe tavă, am ajutat-o cu autorizația. Nu am să îi dau bani, nu are să îmi dea bani.”, a spus Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest