Brigitte tună și fulgeră, după ce banca i-a pus poprire pe 72.000 de euro din cauza datoriilor lui Florin Pastramă: „Cer separarea bunurilor!”/ VIDEO

 

Brigitte i-a făcut un scandal monstru lui Florin Pastramă, după ce a fost informată că i s-a pus poprire pe 72.000 de euro din cauza datoriilor soțului său. Banii care i-au fost blocați sunt chiar cei cu care trebuia să plătească prima rată pentru casa visurilor sale din Dubai!

Brigitte a rămas fără suma exorbitantă de 72.000 de euro, bani depozitați într-un cont comun pe care l-a creat cu Florin Pastramă, însă din cauza datoriilor pe care soțul său le are, banca a decis să pună poprire pe ei!

Furioasă de faptul că nu mai poate accesa suma pentru a plăti prima rată a casei de vis din Dubai, Brigitte Pastramă i-a cerut lui Florin să facă o convenție matrimonială, similară cu cea pe care a avut-o în mariajul cu Ilie Năstase, în care bunurile lor să fie separate prin acte.

„Astăzi am fost anunțat că mi s-au luat 72.000 de euro din cont! M-a anunțat de la bancă acum că mi-au blocat contul. Pentru că avem cont comun! Nu trebuia să dăm prima rată pentru casa din Dubai? Proastă am fost că am pus pe cont comun! (...) Nu mi se pare normal! Tu spui că ești bogat, dar nu ai venit cu un leu acasă atunci când ai vândut terenul. Îi dai totul lui frate-tu și Simonei ăleia de i-ai scos mașina de la amanet. Nu mai suport! (...) De doi ani de zile spun că vreau să facem o convenție matrimonială. Aia am avut și eu cu Ilie. Tu nu ai adus niciodată actele pentru că nu ai timp. De aia toată ziua fac totul numai eu. (...) Până în momentul în care nu strângi actele ca să facem convenția materială de separare a bunurilor, pentru că nu mi se pare normal ca eu să suport problemele tale și munca mea de o viața să se ducă pe apa sâmbetei pentru proasta gestionare a treburilor altora. De astăzi ești liber să te ocupi.”, au fost reproșurile pe care Brigitte i le-a adus lui Florin Pastramă!

Deși Florin Pastramă a încercat să îi explice că situația va fi rezolvată, dat fiind că acțiunea a fost ilegală, Brigitte a continuat cu acuzațiile grave aduse soțului.

„Noi avem un cont comun cu banii lui Brigitte. Cei de la bancă atunci când au văzut și numele meu, l-au blocat. Dar nu i-au luat banii. Ea va putea dovedi că este contul nostru, dar banii ei, iar atunci contul se deblochează.”, a spus și Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest