Ce anume a dus la relația complicată dintre Brigitte și mama lui Florin Pastramă: “Îi plăcea tare de ea!”/ VIDEO

 

În perioada în care Brigitte și Florin Pastramă s-au separat, au ieșit numeroase detalii incredibile din intimitatea familiei lor. Unul dintre ele constând în neînțelegerile dintre mama afaceristului și brunetă. În reality-show-ul “Brigitte & Pastramă” de la Antena Stars, soțul brunetei a dezvăluit ce anume a dus la relația complicată care există între partenera sa și cea care i-a dat viață.

Nu mai sunt străine pentru nimeni problemele care există între Brigitte și Florin Pastramă, mai ales după separarea cu mare tam-tam care a avut loc între cei doi soți. Și chiar dacă ulterior s-au împăcat, odată cu mutarea afaceristului în casa mamei sale, la iveală au ieșit multe amănunte controversate despre relația dintre Brigitte și femeia care i-a dat viața.

Florin Pastramă a mărturisit că a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, dat fiind că mama lui s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, având nevoie de spitalizare. Tot în aceeași perioadă, el și Brigitte s-au separat, iar asta după ce bruneta a folosit un ton brutal în ceea ce o privește pe soacră, lucru care l-a deranjat la culme pe Florin.

”Eu am spus. O iubesc pe Brigitte și ea mă iubește pe mine, dar am fost supărat pe ea. Când e vorba de mama mea nu îmi spui mie să stau cu muncitorii, să o duc pe Sara la școală și să stau cu muncitorii să facă garduri și atunci eu m-am supărat. Brigitte a zis pe un ton mai ridicat hai du-te la maică-ta și eu m-am enervat și am plecat și i-am promis lui Dumnezeu că nu vorbesc cu Brigitte până nu se face mama bine.”, a spus Florin Patramă pentru Antena Stars.

Florin Pastramă a dezvăluit că la începutul mariajului cu Brigitte, mama lui și soția sa se înțelegeau excepțional și aveau o legătură foarte puternică, mai ales datorită credințelor pe care le împărtășeau. Ulterior, atitudinea Brigittei s-a schimbat, din cauza informațiilor eronate pe care le-ar fi primit din partea unor anumite prieteni, referitoare la cum o percepe de fapt soacra ei.   

Acum, potrivit spuselor lui Florin Pastramă, cele două au ajuns din nou la sentimente mai bune și cea care a decis să îngroape securea războiului a fost chiar mama afaceristului care a contactat-o pe brunetă imediat după externarea din spital.

„Pe mine m-a sunat mama și mi-a spus: te rog frumos, răspunde-i lui Brigitte. Au vorbit ele ca fetele. V-am spus, Brigitte venea mereu la noi acasă. Chiar și fără mine, chiar râdeam cu Brigitte ”Brigitte tu ești fata ei?”, te duci fără mine la mama acasă și îi citea tot timpul Biblia. Lui mama îi plăcea foarte tare că ea crede foarte tare în Domnul Iisus și îi citea Biblia, câte cinci pagini în fiecare zi. Apoi am avut iar o discuție cu Brigitte, iar m-am enervat și nu s-a mai dus Brigitte. Deci Brigitte se ducea la mama fără mine, mai des decât mine, la mama mea. Așa relație avea Brigitte cu mama, oameni buni. Nu suntem niște oameni răi , nu am o mama rea, dar Brigitte, credulă, a pus urechea la mesajele care sunt pe Facebook, care sunt pe Instagram, la ”prieteni”, a mai explicat Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest