Ce cadou primit de ziua lui l-a scos din sărite pe Florin Pastramă: “Eu te respect și tu ce faci?”/ VIDEO

 

Brigitte a organizat o adevărată paranghelie cu ocazia zilei de naștere a lui Florin Pastramă. La petrecere au fost invitate cele mai apropiate persoane ale afaceristului, care i-au făcut cadouri care mai de care mai scumpe acestuia. Însă un anumit dar primit l-a scos din sărite pe soțul brunetei!

Energia pozitivă a lui Florin Pastramă a fost distrusă de angajatul său, Marian, după ce bărbatul a gafat-o de nenumărate ori în relația cu afaceristul. Una dintre întâmplările care l-au deranjat la culme pe soțul lui Brigitte a avut loc chiar la ziua de naștere a acestuia, după ce bărbatul i-a adus în dar o pereche de pijamale luate de la second hand pe care le-a “lăudat” în fața tuturor.

Enervat peste măsură de Marian, Florin Pastramă a declarat că nu se aștepta la un cadou de mii de euro, însă faptul că i-a adus o pereche de pijamale purtate denotă lipsă de respect și de apreciere față de toate lucrurile pe care el i le-a oferit până în prezent.

„Mi-a fost milă de el, că are trei copii. Dar sunt foarte supărat pe el, chiar de ziua mea de naștere. Vorbeam cu fratele meu și mă întreabă „Mă Florine, ție ți se pare normal, muncitorul ăsta al tău, să vină să facă caternincă, ce e el, măscărici? Păi în primul rând nu te respectă.” Aduce un cadou, e ok, nu contează să fie un cadou de mii de euro sau sute de euro, fiecare cât își permite, dar mă pune să-l iau pe mine, și mai și spune că e de la second-hand. Adică îmi aduci un cadou folosit? Așa respect îmi dai tu mie? Așa respect ți-am dat eu, Mariane, când ai venit la mine în casă? Ți-am făcut cafeaua cu mâna mea, ai stat cu mine la masă, ți-am dat tot respectul meu, și tu îmi aduci pijamale folosite?”, s-a plâns Florin Pastramă, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest