Ce surpriză i-a făcut Brigitte lui Florin Pastramă în ziua în care s-au împlinit doi ani de la logodnă/ VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă au aniversat doi ani de când s-au logodit! Astfel că bruneta a decis să îi pregătească o surpriză partenerului său de viață. Despre ce este vorba?

Deși relația lor nu a fost deloc una simplă, fiind condimentată cu destul de multe neînțelegeri, iată că Brigitte și Florin Pastramă au reușit să treacă peste obstacolele existente. Cei doi au împlinit doi ani de când s-au logodit, iar bruneta a vrut să îi pregătească o mică surpriză soțului ei.

Telespectatorii reality show-ului “Brigitte și Pastramă” au putut vedea cu Brigitte i-a pregătit o petrecere surpriză pentru soțul ei, ținând cont de toate restricțiile impuse în pandemia de coronavirus. Vedeta a ales un meniu special, în care a inclus câteva sărățele făcute de ea, ca Florin, dar și persoanele invitate să se delecteze cu cele mai fine preparate.

„Este o zi mare azi! Astăzi se împlinesc 2 ani de când m-a cerut de nevastă Florin. Vreau să-i fac o surpriză, cred că merită. M-am pregătit cu pâine caldă, scoasă proaspătă din cuptor, m-am pregătit cu sărățele și aperitive făcute de mine. Am stat până noaptea să le termin”, a spus Brigitte, la Antena Stars.

 Iar pentru că voia să fie o reala surpriză pentru Florin, Brigitte și-a trimis soțul singur la frizer, pentru a-i putea pregăti totul fără ca el să bănuiască nimic. Și i-a reușit, după cum puteți observa în imaginile de mai jos!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest