Un nou conflict între Brigitte și Florin Pastramă! De la ce a pornit totul: „Rușine să-ți fie! Tu cu mine ai terminat-o!”/ VIDEO

 

Conflicte peste conflicte în familia Pastramă! Brigitte s-a arătat extrem de dezamăgită de comportamentul lui Florin, din cauza unui gest totalmente nepotrivit pe care l-a făcut și prin care a implicat-o direct pe fiica ei, Sara.

Brigitte și Florin Pastramă au plecat în Dubai pentru a se relaxa și pentru a petrece timp de calitate împreună. Alături de ei se află și fiica vedetei, Sara, în vârstă de 13 ani. Cei trei s-au perindat prin magazinele de lux ale orașului, iar după ce Brigitte i-a cumpărat fiicei sale o pereche de adidași de mii de euro, au plecat într-un magazin de dulciuri și jucării.

În interiorul magazinului respectiv, Sara a profitat de o clipă de neatenție a mamei sale și a mâncat câteva bomboane dintr-un recipient destinat autoservirii, dar nu degustării pentru clienții magazinului.

Comportamentul Sarei a scos-o din sărite pe Brigitte care a vrut să îi ia adidașii pe care i-a cumpărat în urmă cu câteva minute, pentru a o învăța-o o lecție. Asta până când a aflat că Florin fusese capul răutăților și el ar fi încurajat-o pe tânără sa mănânce dulciurile care se aflau la dispoziția ei.

Nervoasă din cale-afară de cele aflate, Brigitte i-a făcut un scandal monstru lui Florin Pastramă, fără să țină cont că se află într-un centru comercial de lux, iar lumea din jur este părtașă la întreaga scenă.

„Deci tu cu mine ai terminat-o. Tu cu mine în România nu mai vii, aici rămâi. Tu nu-mi înveți mie copilul la prostii. Așa ceva nu se face. Să-ți fie rușine. Nu mai vorbesc cu tine pentru asta. Tu i-ai spus bagă mâna și ea. Ce pocăit ești tu? Ce pocăit ești tu mă, de îmi înveți copilul să fure? Nu mai fac nimic, m-am săturat. Trebuie să stau să vă păzesc pe toți? Cum să faci așa ceva? De ce înveți copilul să facă porcării? Ne facem de râs pe aici”, a răbufnit Brigitte, la aflarea faptei celor doi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest