Amendă usturătoare pentru Brigitte și Florin Pastramă, după ce au participat la un eveniment privat: „Nu știu cine a anunțat Poliția”

 

Brigitte și Florin Pastramă au primit o amendă usturătoare din partea autorităților, după ce au participat la un botez, unde nu s-au respectat măsurile de siguranță, în contextul pandemiei de coronavirus. Bruneta a făcut primele declarații despre pățanie, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Din ce în ce mai mai multe vedete au fost luate în vizor de autorități, după ce numărul petrecerilor și parangheliilor a crescut substanțial, iar la acestea au fost nelipsite nume mari din showbiz.

Printre cele care au luat amendă pentru nerespectarea măsurilor de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus se numără și Brigitte și Florin Pastramă, care au semnat condica de prezență la un eveniment privat unde au fost invitate mai multe persoane decât prevede legea că ar fi permis.  

Brigitte a mărturisit, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” că ea și soțul ei au participat la creștinarea fetiței vărului lui Florin, iar pentru că familia Pastramă este un neam mare, la eveniment au fost invitate mult mai multe persoane decât este permis.

Potrivit spuselor ei, botezul a fost primul eveniment la care au participat în pandemiei, însă și cel ghinionist, dat fiind că au primit o amendă usturătoare din partea oamenilor legii.

„Noi am participat la creștinarea fetiței vărului lui Florn. Nu aveam cum să refuzăm. Familia este foarte mare. Când a venit Poliția noi eram la masă, venisem de o oră și jumătate. Nu știu cine a anunțat Poliția. Internetul nici nu funcționa. Deci nu știu cine ar fi putut să anunțe Poliția. Am postat abia a doua zi un video, când mi-a venit și amenda. A fost unicul eveniment la care am participat în pandemie. Când au venit echipajele, au fost diverse discuții. Poliția a zis că restaurantul trebuia să funcționeze la capacitate de 30%”, a declarat Brigitte Pastramă, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest