De la ce pornesc întotdeauna certurile între Brigitte și Florin Pastramă. Au dat cărțile pe față! VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă se numără printre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton, iar asta pentru că relația lor a fost presărată cu multe scandaluri. Chiar și așa, cei doi au reușit să treacă întotdeauna peste animozitățile pe care le-au avut de-a lungul mariajului și au continuat să fie o familie. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, cei doi au răspuns unei serii de răspunsuri incomode și au dezvăluit care cel mai des motiv din cauza căruia se aprind scânteile între ei.  

De-a lungul timpului, Brigitte și Florin Pastramă au trecut peste foarte multe obstacole împreună. Deși la un moment-dat deciseseră să nu mai formeze un cuplu, din cauza neînțelegerilor care au existat între brunetă și familia afaceristului, ulterior lucrurile s-au liniștit, iar ei s-au împăcat.

Chiar și așa, nu credeți că nu mai există motive din cauza cărora se încing spiritele între Brigitte și Florin Pastramă. Potrivit spuselor afaceristului, stilul mai agresiv cu care își conduce mașina, o deranjează extrem de tare pe soția sa, care paradoxal, este mulțumită de fiecare dată când ajunge rapid la destinație.

”Motivul pentru care ne certăm în fiecare zi e condusul, Brigitte e foarte suparată că eu conduc foarte repede, dar atunci când ajung repede îi place?”, a spus el la Xtra Night Show.

Cum a reacționat Florin Pastramă, când a aflat că Brigitte păstrează amintirile cu Ilie Năstase

Așa cum era de așteptat, Florin Pastramă s-a arătat vizibil deranjat de gestul lui Brigitte, mai ales după ce aceasta a spus că motivul pentru care păstrează amintirile de la Ilie Năstase este pentru a i le oferi ca zestre Sarei.

„Sara, Brigitte au început să se agite. Dacă nu avea legătură cu Ilie, nu se mai agitau așa. Vi se pare normal ca Sara să primească cadouri de la Brigitte pahare pe care scrie numele ei și al lui Ilie? Să țină zestre de la mine, cu mine stă în casă, eu sunt tatăl ei acum, nu ce a fost în trecut”, a replicat, vizibil deranjat, Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest