Brigitte și Florin Pastramă, la limita răbdării, din cauza Sarei! De la ce a pornit scandalul dintre ei/ VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la capătul puterilor, din cauza comportamentului Sarei, astfel că cei doi se gândesc să ia măsuri drastice în ceea ce o privește pe adolescenta de 13 ani!

Brigitte și Florin Pastramă au răbufnit, după ce Sara le-a vorbit total nepotrivit. Afaceristul s-a plâns de comportamentul fiicei sale vitrege, catalogând-o drept o adolescentă „obraznică”, ce întotdeauna ridică tonul la cei care o respectă și care au grijă de ea.

„Miroase de nu poți să stai în camera ei. Și cică făcut curățenie. mai e și obraznică, după ce că e obraznică. Copil de 13 ani are adidași de două mii de euro. Ți se pare normal să te duci să îi spui să își facă curat ân cameră și ea să se închidă în cameră. Până și Robi își făcea curat, nu se poate așa ceva, să vină să țipe și să urle. Eu niciodată nu am făcut așa ceva acasă la familia mea. Chiar dacă aveam dreptate. Un copil lasă capul în jos în fața unui părinte”, a afirmat, vizibil iritat de comportamentul Sarei, Florin Pastramă.

Și Brigitte Pastramă i-a ținut isonul soțului ei și a mărturisit că are de gând să o trimită la o școală cu internat pentru a fi disciplinată, dat fiind că indiferent de metodele pe care le-a încercat să se apropie de ea, niciuna nu a dat roade.

„I-am dat luna de pe cer și uite ce urât se paortă. Urât din partea ei. Hai să facem ceva să o trimitem la o șscoală de măicuțe. Eu copilului meu am încercat să îi ofer tot ceea ce părinții mei nu au putut. E foarte răfățată”, a spus și Brigitte, parcă cu inima îndoită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest