Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă operație estetică! Florin, șocat de rezultat: „Sunt mai mari. Ai zis că le faci mai mici!”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă se numără printre vedetele din showbiz-ul autohton, care sunt considerate „veterane” în privința operațiilor estetice! Soția lui Florin Pastramă a apelat la o nouă intervenție, iar partenerul de viață a fost șocat de rezultat!

În cadrul reality-show-ului „Brigitte & Pastramă”, telespectatorii au putut vedea cum Brigitte a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician. De data aceasta, bruneta a mers acompaniată de soțul ei, care a fost prezent pentru a o scăpa de emoțiile pe care le avea dinainte de intervenție.

„Florin crede că sunt cea mai vitează când mă operez, dar sincer de fiecare dată am niște emoții la operații și prefer să dorm, că dacă văd sânge, leșin.”, a spus Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă operație estetică!

Brigitte s-a prezentat la medicul estetician pentru a-și mai retușa puțin forma buzelor. Deși i-a spus lui Florin că și le va micșora, imediat după ce a ieșit din sala de operații și i-a arătat soțului ei rezultatul, acesta a suferit un șoc.

„Ce bine că s-a terminat operația. M-am privit în oglindă și totul este perfect. Uneori mă urăsc cât de panicoasă sunt. Florin al meu când m-a văzut a fost un pic așa nici să se bucure, nici să plângă. Am cusături și nu am cum să le acopăr. Oricum port mască.”, a spus Brigitte în cadrul reality-show-ului „Brigitte și Pastramă”.

„Sunt mai mari decât erau. Ai zis că le faci mai mici.”, i-a reproșat Florin soției sale, în momentul în care a văzut rezultatul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest