Motivul real pentru care Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție! Este vorba de Raluca Podea!

 

Brigitte și Florin Pastramă au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro, în timp ce intrau într-o secție de Poliție din București. Contactată de reporterii Antena Stars, vedeta a dezvăluit care a fost motivul pentru care s-au prezentat în fața autorităților!

Recent, Brigitte și Florin Pastramă au fost luați în vizor de paparazii Spynews.ro, după ce au intrat împreuna într-o secție de Poliție. Pentru că nu se cunoștea motivul pentru care cei doi s-au prezentat în fața autorităților, reporterii Antena Stars au contactat-o pe brunetă care nu a stat pe gânduri și care a dezvăluit ce treabă a avut la Poliție.

Motivul real pentru care Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție

Incredibil, dar adevărat! Brigitte și Florin Pastramă au mers la Poliție pentru a-și retrage plângerile pe care le-au făcut împotriva fostei iubite a fratelui lui Florin, cât și împotriva Ralucăi Podea.

Da, da! Ați citit bine! Se pare că Brigitte a decis să îi facă un dar Ralucăi Podea, de Crăciun și să își retragă plângerea pe care a făcut-o împotriva acesteia pentru calomnie.

„I-am zis să mergem la poliție să îmi retrag toate plângerile împotriva femeilor care m-au batjocorit. Împotriva fostei iubite a fratelui lui Florin și împotriva lui Raluca. Pe mine nu mă mai interesează cele două femei. Nu mă mai interesează nimic. De acum, Dumnezeu îmi va purta de grijă.

Erau două plângeri penale pe care le-am retras, chiar dacă știu că ele mi-au făcut mult rău, eu vreau să fiu un om mai bun, un om care iartă, care nu vrea să facă rău. Nu îmi doresc ca din cauza mea să plătească avocați persoanele astea. Eu vreau să închid o ușă definitiv, spre tot ce m-a neliniștit.”, a spus Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest