În ce constă ritualul pe care Brigitte și Florin Pastramă îl respectă în fiecare dimineață: „La început nu băgam în seamă”

 
+2 click pentru
galerie

Brigitte și Florin Pastramă au dezvăluit în ce anume constă ritualul pe care îl respectă cu sfințenie, în fiecare dimineață. Bruneta a mărturisit că înainte nu băga în seamă importanța gestului pe care îl face în fiecare zi, alături de partenerul de viață, până când nu a observat schimbările.

Brigitte și Florin Pastramă formează, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Și spunem asta din cauza numeroaselor conflicte care au existat între ei, însă chiar și așa, întotdeauna au trecut peste ele și și-au continuat căsnicia.

În ce constă ritualul Brigitte și a lui Florin Pastramă

Brigitte este o femeie independentă financiar, care a știut cum să se ocupe de afacerile sale. Și chiar dacă este o femeie extrem de ocupată, bruneta își găsește întotdeauna timp și pentru familie. Astfel că de o bună bucată de timp, ea și soțul ei nu uită niciodată de obiceiurile pe care le realizează în fiecare dimineață.

Nu este un secret pentru nimeni că Brigitte și Florin Pastramă sunt doi oameni credincioși, astfel că nu există zi în care să nu se roage pentru liniștea sufletească. Iar ritualul pe care îl respectă zi de zi constă în citirea câtorva pagini din Biblie.

„În fiecare dimineață citesc Biblia. La început nu băgam în seamă, dar apoi mi-am dat seama că e mai bine pentru mine să încep cu cititul Bibliei pentru a ne merge bine toată ziua. Așa că citesc cam 5 pagini pe zi de luni până sâmbătă. Bineînțeles că Florin, de când suntem împreună, citește și el alături de mine Biblia și apoi facem o rugăciune și începem ziua.”, a spus Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest