Nou scandal între Brigitte Pastramă și fiul ei! Iubita lui Robert Sfăt, motivul conflictului: „Nu mai accept să vă bateți joc de mine!”/ VIDEO

 

Când părea că securea războiului dintre Brigitte Pastramă și fiul ei a fost îngropată, mai ales după ce bruneta i-a achiziționat fiului său două locuințe și o mașină, iată că un nou conflict aprins s-a iscat între cei doi. Iar unul dintre motivele războiului este chiar iubita lui Robert Sfăt!

Brigitte Pastramă și Robert Sfăt au ținut ocupate primele pagini ale tabloidelor, din cauza scandalului de proporții care a existat între ei, din cauza moștenirii lăsate de fostul soț, de care fiul brunetei nu a beneficiat deloc... până acum.

Securea războiului părea că a fost îngropată definitiv în momentul în care Brigitte și Florin Pastramă i-au cumpărat lui Robert un apartament de lux, în care să locuiască alături cu iubita sa, o garsonieră unde să poată produce muzică și o mașină cu care să se deplaseze între cele două locuințe și nu numai.

Dar cum lucrurile bune nu durează la nesfârșit, un nou conflict s-a iscat între cei doi, din cauza indiferenței de care a dat dovadă Robert Sfăt, în ceea ce privește mutarea in apartament. În ziua în care tânărul ar fi trebuit să se mute în noua locuință, acesta și iubita lui, Ana, și-au făcut apariția multe ore mai târziu decât fusese vorba, atunci când deja obiectele de mobilier erau încărcate și pregătite de transport.

Enervată la culme de comportamentul celor doi, Brigitte le-a adresat cuvinte dure atât fiului ei, cât și iubitei acesteia, pe care „a băgat-o în aceeași oală” cu Robert Sfăt, catalogând-o la fel de neserioasă și de leneșă precum îl consideră pe băiatul ei.

„Maică-mea m-a aruncat pe stradă la 17 ani. Eu muncesc de la 16 ani să-mi câștig banii, da? Nu-și bate nimeni joc de bătrânețea mea și de viața mea, să mă sunați toată ziua să me terorizați. Nu mai merge, gata, glumele până aici au mers. Aveți deja 20 de ani, nu știu de ce mai stați pe spinarea mea. Angajați-vă, vedeți-vă de viața voastră. V-am luat apartament, v-am luat două. Lăsați-mă în pace să îmi fac viața. Nu vă țin pe toți pe spate”, a afirmat, nervoasă, Brigitte Pastramă, în timp ce se îndrepta cu Florin și Ana spre aparatamentul nou al fiului său.

Mai mult decât atât, Brigitte a ținut să menționeze în fața camerelor de filmat că deși ambii au 20 de ani, vârstă la care foarte mulți tineri își câștigă proprii bani, niciunul dintre ei nu a avut un job până acum, apelând la ea ori de câte ori au o problemă financiară.  

„Niciunul nu v-ați angajat, trăiți toți pe noi. Păi nu merge așa. Ce mai vreți de la mine? Ia mai lăsați-mă în pace. Să nu mă mai sunați pentru vreo ceartă vreodată. Nu e responsabilitatea mea, sunteți majori. Nu mă mai interesează, am și eu probleme mele. Vă bateți joc de mine. Toată viața mea eu le-am dat părinților mei. Mă luați de fraieră, nu mai accept să vă bateți joc de mine”, a mai adăugat Brigitte, sătulă să le facă toate poftele copiilor săi, fără ca ei să merite acest lucru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest