Fiul lui Brigitte Pastramă, hărțuit de un taximetrist, în Capitală: „A scos la mine un cuțit și un spray cu piper”

 

Fiul lui Brigitte Pastramă a fost protagonistul unui episod care se putea transforma cu rapiditate într-o tragedie. Robert Sfăt a fost hărțuit de un taximetrist, în mașina căruia se afla, care voia să îl jefuiască.

În urmă cu puțin timp, Robert Sfăt a trecut printr-o experiență traumatizantă. În timp ce se îndrepta spre casa surorii sale, pentru a se plimba împreună în parc, cu cățelul familiei, fiul lui Brigitte Pastramă a fost protagonistul unui moment care putea avea un final tragic.

Băiatul a apelat la serviciile de taximetrie a unei companii cunoscute din Capitală și nici bine nu s-a urcat în mașina pe care o aștepta, că șoferul a tras pe dreapta și a început să îl amenințe pe tânăr cu un cuțit, dar și cu un spray lacrimogen.

„Am vrut să îmi plimb câinele și sora, să îi scot prin parc pe amândoi. Și m-am pierdut pe drum, că nu știu ce a vrut taximetristul să-mi facă. Eram în taxi, trage omul pe dreapta, fără ca eu să îi spun ceva, și scoate la mine un cuțit și un spray cu piper”, a povestit Robert Sfăt.

Fiul lui Brigitte Pastramă, hărțuit de un taximetrist

În continuare, Robert Sfăt a povestit că reacția taximetristului a fost una nemotivată, dat fiind că nu i-a zis nimic care să îi declanșeze acestuia comportamentul violent. Potrivit spuselor sale, bărbatul s-a întors către el și a încercat să îi pulverizeze spray cu piper în față, dar fiul lui Brigitte Pastramă a ieșit la timp din mașină și a fugit cât de departe a văzut cu ochii.

„Mă uit la el și îi zis <Nene, dar ce vrei să faci cu alea? Nu, te rog, lasă-mă, că nu ți-am zis nimic>. A început să mî înjure și să își dea cu spray dăla în ochi. M-am și julit în timp ce fugeam de el”, a mai adăugat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest