Brigitte, clipe de coșmar din cauza lui Florin Pastramă și a familiei lui: „Mă fac bolnavă, nebună, se urlă la mine. Își bat joc!”

 

Chiar dacă s-a reîmpăcat cu Florin Pastramă, se pare că traiul Brigittei nu s-a îmbunătățit deloc. În cadrul reality-show-ului „Brigitte și Pastramă”, bruneta a dezvăluit că trece prin clipe de coșmar din cauza comportamentului pe care îl au partenerul de viață și membrii familiei lui față de ea.

Relația Brigittei cu Florin Pastramă se numără printre cele mai controversate din showbiz-ul autohton. Și spunem asta pentru că nu de puține ori, numele celor doi s-au aflat pe primele pagini ale tabloidelor din cauza conflictelor de proporții care au existat între ei.

În urmă cu puțin timp, Brigitte anunța că nu mai poate sta alături de Florin Pastramă, din cauza violențelor pe care le exercită asupra ei, din cauza influenței negative a familiei lui.

”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (...) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, spunea Brigitte, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Ulterior, cei doi s-au împăcat, după ce Florin Pastramă a surprins-o pe Brigitte cu un buchet de 101 trandafiri și cu o declarație de dragoste extrem de emoționantă. Mai mult de atât, bruneta mărturisea la momentul respectiv că speră că alta va fi situația, odată ce a fost expusă, iar comportamentul familiei soțului ei se va schimba.

Însă lucrurile nu au stat deloc așa, iar ultimele destăiunuri ale Brigittei stau drept mărturie. Epuizată de toate energiile negative pe care le-a tot primit, atât din partea partenerului de viață, cât și din partea membrilor familiei lui, Brigitte a răbufnit și a mărturisit că în ciuda tuturor eforturilor pe care le face, toată lumea i-a pus o etichetă pe baza căreia este judecată.

„Eu nu greșesc cu nimic. Încerc să mă aplec spre credință. M-am săturat să fiu făcută bolnavă, m-am săturat să fiu făcută nebună, m-am săturat să urle la mine, m-am săturat să mă facă în toate felurile, eu care am avut patru bărbați în 15 ani, m-am săturat să fiu făcută așa de către el. Nu e o relație, ca să zici că te desparți așa, cu una, cu două. E o căsnicie. Eu văd cum se comportă, și el, și fratele lui, și mama lui. Și își bat joc de mine”, a afirmat Brigitte, supărată, las Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest