Brigitte și Florin Pastramă, bătuți și amenințați cu moartea: „Este tăiat tot în cap. A fost foarte grav!”/ VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă au fost protagoniștii unor momente cumplite, în urmă cu doar câteva luni, după ce au fost bătuți și amenințați cu moartea de niște locatari clandestini. Mai mult de atât, cei doi au fost păgubiți și cu o sumă mare de bani.

Brigitte și Florin Pastramă sunt implicați într-un nou scandal de proporții. După ce afaceristul și familia lui au vrut să investească într-un teren, mare le-a fost uimirea după ce au rămas fără bani și au fost și bătuți.

În cadrul emisiunii „Brigitte & Pastramă” de pe Antena Stars, Brigitte a dezvăluit că partenerul ei de viața a fost bătut și lăsat fără bani. Potrivit spuselor sale, frauda le-a fost pusă în cârcă chiar de bancă, în colaborare cu cel care și-ar fi dorit sa devină proprietar de drept al terenului.

La câteva luni după ce au fost păgubiți, Brigitte și Florin Pastramă își doresc să li se facă dreptate cu ajutorul legii și speră că vor intra, din nou, în posesia terenului cumpărat cu creditul pe numele mamei afaceristului.

„Familia lui Florin a cumpărat un teren, a dat avans, s-a pus ipotecă pe teren. Au vrut să construiască ceva, au luat acordul de la bancă. Când s-a dus să pregătească actele, a descoperit că un act este ilegal, iar banca știa. Acum stau acolo niște oameni care nu au acte, nici buletin n-au, nu e nimic acolo. Stau unii clandestini într-o casă. Când ne-am dus cu niște cadastriști acolo, pe terenul mamei lui Florin, dar nu am intrat în casă, deși este terenul lui”, a povestit Brigitte, în emisiunea „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă, bătuți și amenințați cu moartea

Brigitte a povestit episodul halucinant în care locatarii clandestini au tăbărât peste ei cu topoare și cozi de mătură, rănindu-l grav pe Florin Pastramă.

„Când stăteam să măsurăm, au ieșit unii cu niște topoare și cu niște greble și ne-au bătut pe toți. Florin este tăiat tot în cap, a fost foarte grav. Ne-au zis să plecăm, că ne omoară, că noi suntem cu escrocherii. Deși familia lui Florin au blocare pe cont pentru creditul ăsta și 11 imobile cu sechestru pe ele de la bancă. Ne-au bătut rău de tot, era să îl omoară, l-au lăsat rău”, a mai adăugat Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest