Raluca Podea îl acuză pe Florin Pastramă de infidelitate: „Mă sună imediat când pleacă Brigitte de lângă el”

 

Raluca Podea a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare, în războiul deschis declarat lui Brigitte și lui Florin Pastramă! În exclusivitate pentru Antena Stars, blondina a mărturisit că soțul brunetei o caută și în ziua de astăzi, imediat cum pleacă de lângă soție!

Scandalul dintre Raluca Podea și Brigitte Pastramă s-a mutat în instanță! Blondina i-a dat în judecată atât pe fostul iubit, cât și pe partenera sa, din cauza acuzațiilor pe care i le-a adus până în prezent.

Mai mult de atât, Raluca Podea sustine că și-a dorit să nu mai aibă contact cu cei doi, însă ei sunt cei care o târăsc în fel și fel de conflicte, prin cuvintele grele pe care le aruncă în imaginea ei.

„Nu știu și nu mă interesează. Nu am nicio legătură cu aceste două specimene. Vreau să ies din acest scandal și atunci nu știu cu ce aberații mai apar, ca să își facă apariții televizate. Cine este doamna în cauză? O știm cu totii că are un dosar, că a făcut ceva... eu nu am vrut să fac niciodată reclamă. Eu am renunțat la multe contracte din cauza lor.”, ne-a spus Raluca Podea.

Raluca Podea îl acuză pe Florin Pastramă de infidelitate

Pe lângă detaliile de mai sus, Raluca Podea ne-a dezvăluit și faptul că Florin Pastramă o apelează ori de câte ori prinde un moment singur și când partenera sa de viață nu se află în apropiere, infirmând spusele lui Brigitte conform cărora cea care îsi caută anturaj cu fostul iubit este chiar ea.

“Eu nu i-am făcut nimic ei. Eu vreau să fiu lăsată în pace și pe Florin să îl lase. M-am săturat să încerce să se împace cu el. Atâta timp cât stătea acasă la cumnatul meu și aștepta să vină acasă Florin. Este ciudat.”, ne-a spus Brigitte.

“Nu există așa ceva în viața asta. Eu am relația mea de prietenie cu fratele și cu cumnata lui, înainte să îl cunosc pe acest domn. Nu vreau să vorbesc de câte ori încearcă să mă sune Florin. Nu știu de ce încearcă să mă sune. Nu vreau să le vorbesc rău pentru că aș putea. Eu sunt un om credincios și vreau să ies din acest scandal.

Ne vedem în judecată. Nu am ce să discut cu ei. Le-am cerut daune de o sută de mii de euro.aș vrea să îi văd muncind în folosul comunității. Le-am facut plângere, pentru amenințare, pentru mai multe capete de acuzare. Așa că să plătească!”, ne-a dezvăluit Raluca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest