Războiul dintre Brigitte și Podea atinge cote alarmante! Conflictul s-a mutat în instanță: „Vreau să muncească în folosul comunității”

 

Războiul dintre Brigitte și Raluca Podea capătă proporții din ce în ce mai mari! Conflictul celor două s-a mutat în instanță, iar protagonistele scandalului au făcut declarații exclusive pentru Antena Stars despre motivul de la care a pornit totul!

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea pare că nu mai ia sfârșit. Cele două s-au încăierat, inițial, de la niște mesaje de amenințare pe care blondina i le-ar fi trimis brunetei, imediat după aceasta a intrat într-o relație cu Florin Pastramă. De atunci și până în prezent, războiul a devenit din ce în ce mai aprins!

În exclusivitate pentru Antena Stars, Brigitte a mărturisit că Raluca Podea nu s-a oprit la atât și ar fi angajat pe cineva să îi bată atât pe ea, cât și pe Florin.

„În urmă cu trei săptămâni, soțul meu a primit o înregistrare în care se spunea clar că fosta lui prietenă a vorbit cu un anumit... pentru a o ajuta sa fim luați la bătaie. Iar în urmă cu un an am primit mesaje că voi fi bătută, mi-a fost foarte frică. Imi este frică și pentru mine, pentru soțul meu și pentru familia mea.

Nu mă tem de ea dar poate să pună pe cineva să fim bătuți. Este de competența poliției dacă a făcut asta sau nu, dacă acea înregistrare este reală sau nu. Dar având dîn vedere antecedentele nu știu cât de în glumă poate fi acest lucru.”, a spus Brigitte Pastramă.

Sătulă de acuzațiile care i se aduc, Raluca Podea i-a chemat pe cei doi în instanță pentru a plăti pentru cuvintele dure pe care le-a spus la adresa ei. Ba mai mult, blondina a mărturisit că își dorește să îi vadă atât pe fostul iubit, cât și pe Brigitte, în timp ce muncesc în folosul comunității.

„Ne vedem în judecată. Nu am ce să discut cu ei. Le-am cerut daune de o sută de mii de euro. Aș vrea să îi văd muncind în folosul comunității. Le-am facut plângere, pentru amenințare, pentru mai multe capete de acuzare. Așa că să plătească!”, ne-a spus Raluca Podea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest