Brigitte Pastramă, scandal monstru cu fiica ei! De la ce a pornit totul: „Nu e normal. E mult mai rea decât Robi”/ VIDEO

 

Brigitte Pastramă și fiica ei au fost protagonistele unui scandal monstru! În cadrul reality-show-ului „Brigitte & Pastramă”, bruneta a izbucnit, din cauza nervilor pricinuiți de un gest făcut de Sara. De la ce a pornit totul?

Cine credea că tensiunile s-au mai diminuat în familia Brigittei, ei bine, s-a cam înșelat. Soția lui Florin Pastramă și fiica ei, Sara, au ajuns, din nou la cuțite, după ce tânăra a făcut niște gesturi de-a dreptul deranjate pentru brunetă, atunci când aceasta i-a cerut ajutorul în bucătărie.

Brigitte Pastramă, scandal monstru cu fiica ei!

Enervată la culme de faptul că fiica ei i-a cerut bani pentru ajutorul pe care i l-a oferit în bucătărie, Brigitte a răbufnit și a amenințat-o pe Sara că o va trimite să locuiască la tatăl ei, până va împlini vârsta de 18 ani. Mai mult decât atât, picătura care a umplut paharul în conflictul dintre cele două a constat în mărturisirea Sarei făcute Brigittei, despre Florin.

„Sunt murdară de carne pe mâini! Mare ceartă cu Sara. Cheamă pe cineva să facă curat aici. Nu e normal, orice face vreo 10 lei, 100 de lei. Șantajează, nu e normal. Jur că o trimit la taică-su până la majorat. Nu mai face nimic. Este mult mai rea decât Robi. (...) De fiecare dată când am ocazia să stau cu Sara încep să o trag de limbă despre chestiile noastre personale care nu-l implică pe Florin. Astăzi, ea a ținut să vorbească despre cât de importantă e ea și cât de bine ar fi ea dacă nu ar fi Florina spus Brigitte, în cadrul reality-show-ului „Brigitte & Pastramă” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest