Brigitte și Florin Pastramă au fost infectați cu COVID-19 de două ori „A avut o formă gravă. Am crezut că moare”/ VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă au fost infectați cu noul coronavirus de două ori! Potrivit spuselor brunetei, partenerul ei de viață a avut o formă mai gravă, trecând prin niște momente cumplite din cauza dificulaților de respirație.

Invitați în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Brigitte și Florin Pastramă au aruncat bomba! Cei doi soți au fost infectați cu noul coronavirus la începutul lunii aprilie, când încă nu se cunoșteau foarte multe detalii despre cum anume se manifestă virusul.

Bruneta susține că simptomele de atunci au fost ușoare, iar în trei zile au reușit să depășească momentul. La câteva luni, în septembrie, Brigitte și Florin Pastramă l-au contactat din nou, însă de data aceasta afaceristul a avut o formă mai gravă a virusului, fiind nevoie de intervenția cadrelor medicale.  

„Am făcut deja de două ori. Prima dată nu am știut că am avut. A fost în martie, la sfârșit și am avut simptome foarte ușoare două, trei zile. Noi am făcut la sfârșitul lui august, începutul lui septembrie a doua oară și din cauza simptomelor ne-am dat seama că și anul trecut am avut. Eu am transpirat foarte tare, el tușea foarte tare și apoi am fost foarte obosiți. Am luat niște tratamente naturale. El a avut o formă mai gravă. Nu putea să respire.

Dacă ai fost foarte ușor simptomatic, atunci te reinfectezi foarte ușor. Am avut simptome aiurea a doua oară. Eu nu am avut atât de nasoale, dar au ținut șapte zile. Florin a ajuns la spital. Eu am chemat salvarea, iar a doua oară am crezut că moare și nu a mai vrut să vină salvarea. ”, a spus Brigitte Pastramă pentru Xtra Night Show.

Mai mult de atât, Brigitte a mărturisit că atât ea, cât și Florin Pastramă își vor face vaccinul anti-COVID și se vor înscrie pe lista de așteptare luna viitoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest