Florin Pastramă, criză de gelozie din cauza lui Jador! Ce i-a făcut manelistul lui Brigitte/ VIDEO

 

Florin Pastramă a făcut o criză de gelozie din cauza lui Jador! Invitat alături de Brigitte, în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, bărbatul a dezvăluit care a fost gestul făcut de manelist soției lui, care l-a scos din sărite.

Florin Pastramă și Brigitte formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton! Chiar dacă mariajul lui a fost unul plin de cumpene, cei doi au reușit să treacă peste ele și să revină unul în brațele celuilalt.

Aflați pe canapeaua din platoul emisiunii “Xtra Night Show” de la Antena Stars, Florin și Brigitte Pastramă au povestit despre una dintre crizele de gelozie ale afaceristului. Se pare că mărul discordiei a fost nimeni altul decât Jador.

Potrivit spuselor brunetei, totul a început de la o piesă de-a lui Jador pe care a publicat-o pe contul ei de instagram: ”Mi-a făcut-o urât de tot. Am postat ceva cu Jador și eu am ales o melodie de fundal, iar el a făcut semnul ălă de pupic, că am găsit eu melodia aceea și el (nr. Florin) a luat telefonul, a văzut și a început să vorbească cu Jador, că noi eram atunci certați de vreo două zile. L-a făcut pe Jador terci și varză. Îți dai seama ce rușine”, a spus Brigitte Pastramă la ”Xtra Night Show”.

Florin Pastramă și-a motivat reacția și a mărturisit că nimeni nu are voie să îi trimită mesaje soției sale, mai ales că cel care le vede prima dată este chiar el. Mai mult de atât, afaceristul a declarat că nu faptul că i-a trimis un pupic online l-a deranjat, ci răspunsul pe care i l-a dat Jador atunci când l-a luat la rost.

”Dacă a fost la un eveniment cu mai multă lume, de ce a făcut poză doar cu el și nu cu toți. Eu l-am întrebat de ce i-a dat pupic nevesti-mii și el mi-a spus: ”Cred că glumești”. Putea să spună: ”Frate, stai liniștit, am dat din respect sau ceva”. Mai spun încă o dată, nu îi mai dați mesaj lui Brigitte pentru că vorbiți cu mine”, a adăugat și Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest