Reacția virulentă a lui Florin Pastramă, după ce a aflat că Brigitte păstrează toate amintirile din mariajul cu Ilie Năstase/ VIDEO

 

Florin Pastramă a răbufnit în momentul în care a văzut că Brigitte păstrează toate amintirile din mariajul cu Ilie Năstase! Deși a împachetat obiectele din fosta căsnicie pe ascuns pentru a evita o ceartă, bruneta a fost prinsă în toiul acțiunii chiar de partenerul de viață!

Deși nu se consideră un bărbat gelos, Florin Pastramă își schimbă total comportamentul atunci când vreun bărbat din trecutul lui Brigitte intervine în relația lui, fiind chiar și sub o formă de amintire.

Brigitte a încercat să ascundă paharele placate cu aur și încrustate cu numele ei și al fostului său soț, tenismenul Ilie Năstase, de care s-a despărțit înainte de a-l cunoaște pe Florin. Dar pentru că a simțit că este ceva in neregulă, bărbatul s-a dus țintă la obiectele pe care bruneta încerca să le țină departe de ochii acestuia.

„Am ascuns repede toate pozele cu Ilie și paharele și tot că nu am mai vrut să mă cert cu Florin, chair am vrut să evit o discuție de genul. Și cum încercam eu și Sara să ascundem paharele, doamna Maria ne-a dat de gol. Și am crezut că le ia Florin și dă cu ele de pământ”, a încercat Brigitte să își motiveze reacția.

Cum a reacționat Florin Pastramă

Așa cum era de așteptat, Florin Pastramă s-a arătat vizibil deranjat de gestul lui Brigitte, mai ales după ce aceasta a spus că motivul pentru care păstrează amintirile de la Ilie Năstase este pentru a i le oferi ca zestre Sarei.

„Sara, Brigitte au început să se agite. Dacă nu avea legătură cu Ilie, nu se mai agitau așa. Vi se pare normal ca Sara să primească cadouri de la Brigitte pahare pe care scrie numele ei și al lui Ilie? Să țină zestre de la mine, cu mine stă în casă, eu sunt tatăl ei acum, nu ce a fost în trecut”, a replicat, vizibil deranjat, Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest