Ce o scoate din minți pe Brigitte la Florin Pastramă: „Ori ești un copil al lui Dumnezeu, ori ce ești?”/ VIDEO

 

Este cunoscut faptul că Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, iar asta din cauza expunerii neînțelegerilor care există în mariajul celor doi. În reality-show-ul „Brigitte & Pastramă”, bruneta a dezvăluit ce anume o scoate din minți la partenerul de viață și ce ar trebui să schimbe afaceristul la el ca să nu mai existe conflicte între ei.

De multe ori, Brigitte l-a invocat pe Dumnezeu în discuțiile aprinse pe care le-a avut cu Florin Pastramă, reproșându-i acestuia că nu se comportă așa cum ar trebui să o facă un om al Domnului. Așa s-a întâmplat și de această dată când bruneta a aflat cum se comportă afaceristul atunci când se enervează în trafic.

Atenționată de fiica ei, Sarah, că Florin vorbește nepotrivit atunci când se află la volan din cauza incidentelor care au loc în trafic, Brigitte s-a luat de comportamentul acestuia, trăgându-l la răspundere pentru atitudinea negativă de care dă dovadă. Mai mult decât atât, bruneta i-a relatat și o pildă pe care a auzit-o de la pastorul lor pentru a-l convinge pe acesta să renunțe la limbajul pe care îl folosește atunci când se enervează.  

„Ori ești un copil al lui Dumnezeu, ori ce ești? Ești pocăit doar când vrei. De multe ori folosești anumite cuvinte care mie nu îmi plac. (...) Până nu vei reuși să fii un adevărat copil al lui Dumnezeu, și îl vei face pe Domnul Iisus de râs la volan nu cred că Domnul îți va da acel copil. Nu până în momentul în care vei schimba acest lucru în tine. Nu ai voie să înjuri și să folosești cuvinte necuviincioase pentru că îl faci pe Duhul Sfânt să se rușineze de tine”, a adăugat Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest