Cum a desconsiderat-o Florin Pastramă pe Brigitte în fața mamei lui: „Femeia aia ce să mai gândească? Nu mă urăște?”/ VIDEO

 

Brigitte tună și fulgeră, după ce Florin Pastramă a desconsiderat-o în fața mamei lui! După ce a fost acuzată de soțul ei pentru problemele pe care le are în afaceri, bruneta a mărturisit că nu mai poate avea încredere în propriul partener de viață, fiind extrem de dezamăgită de vorbele pe care i le-a adresat!

Ultima ceartă cu Florin Pastramă i-a lăsat un gust amar lui Brigitte, după ce soțul ei a acuzat-o pentru problemele pe care le are în afaceri. Se pare că bărbatul i-a reproșat că nu a putut fi prezent la anumite întâlniri care țineau de business din cauza vacanțelor și călătoriilor în care a fost nevoit să meargă alături de ea.

Să găsești un om vinovat de orice. M-a acuzat că nu s-a ocupat de afacerile lui din vina mea, pentru că l-am luat cu mne în excursii. Nici nu știu ce să fac. Eu o să plec la Paris. (...) Nu știu dacă să-l iau și pe el, că poate atunci are proces sau are treabă. Sunt în mare dilemă. Dacă-l iau cu mine, eu o să fiu vinovată. Chestia asta pe care a spus-o m-a dat peste cap”, a spus Brigitte la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Brigitte a mărturisit că oricum ar da-o nu va fi bine, motiv pentru care spusele lui Florin Pastramă a afectat-o mai mult decât s-ar fi așteptat. Totodată, bruneta a spus că un alt aspect care a dezamăgit-o profund în ceea ce îl privește pe soț este faptul că i-a creat o imagine proastă în fața mamei lui.

„Dacă mergeam singură în Dubai, de ce am mers singură în Dubai. Dacă am mers cu el, am mers cu el și nu s-a ocupat de business. Așa a zis. Eu nu o să uit chestiile astea. (...) Mie mi-a picat fața când i-a spus lu' maică-sa: ”Dacă nu mergeam cu ea în excursii, mă ocupam de voi”. Femeia aia ce să gândească?! Nu mă urăște?!”, a mai spus Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest