Cum a reacționat Brigitte, după ce a aflat că noua menajeră i-a făcut avansuri lui Florin Pastramă/ VIDEO

 

În urmă cu câteva zile, Florin Pastramă a fost pus într-o ipostază stânjenitoare, după ce noua menajeră a început să îi facă avansuri chiar în fața camerelor care filmau pentru reality-show-ul „Brigitte și Pastramă”. Pentru că nu era lângă el, Brigitte a aflat ulterior că noua angajată s-a dat fără rușine la soțul ei și în cadrul emisiunii „Acces Direct” a avut o primă reacție.

În timp ce Florin Pastramă îi făcea turul casei Alinei, noua angajată în vârstă de 29 de ani, aceasta a început să îi facă avansuri afaceristului, în absența Brigittei. Deranjat de apropourile pe care i le tot bătea tânăra, soțul lui Brigitte i-a explicat acesteia de ce nu tolerează un asemenea comportament.

De ce nu-i zici lui Brigitte să te ajute ea? Eu doar îți spun unde sunt lucrurile. (...) Am avut și eu până la 40 de ani..am fost vagabond. Eu acum sunt alt om, sunt pocit și nu-mi plac glumele astea. Îmi plac glumele până la un anumit punct, dar dacă depășim nu e ok. Dacă îmi ziceai înainte să fiu căsătorit cu Brigitte și înainte să mă pocăiesc, eram cel mai fericit(...) Sunt căsătorit”, i-a spus Florin Pastramă menajerei.

Reacția lui Brigitte, după ce a aflat de avansurile noii menajere

La „Acces Direct”, Brigitte Pastramă a mărturisit că a aflat de comportamentul menajerei abia ieri când a fost difuzat episodul în care a avut loc scena. Bruneta a recunoscut că au încercat-o ușoare sentimente de gelozie, în momentul în care a urmărit insistențele ciudate ale angajatei.

”Eu am văzut chiar ieri episodul. Chiar nu știam discuția pe care au avut-o ei ieri sus la călcat. Florin nu mi-a spus deloc despre discuția aceea. I-am spus lui Florin, băi dar nu ți s-a părut puțin ciudat cu insistențele cu călcatul și așa. Mi s-a părut puțin insistent, eu sunt puțin geloasă de fel, dar mi s-a părut ciudată expresia că ea vrea să calce cu el.”, a spus Brigitte la Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest