Cum a reacționat Florin Pastramă, după ce menajera lui Brigitte i-a făcut avansuri: „Am fost vagabond”/ VIDEO

 

Brigitte a înlocuit-o pe fosta menajeră cu o domnișoară mai tânără, în speranța că va avea mai mult chef de muncă și va face lucrurile mai bine. Însă mare i-a fost mirarea lui Florin Pastramă, în momentul în care tânăra a început să îi facă avansuri. Cum a reacționat afaceristul?

Florin Pastramă a fost cel care i-a făcut turul casei noii menajere, dar a fost luat prin surprindere de atitudinea domnișoarei care s-a arătat mai preocupată de glumițele deplasate pe care i le adresa, decât de explicațiile afaceristului despre îndatoririle ei.

Când i-a explicat domnișoarei că va trebui să îi calce hainele, aceasta i-a cerut să o învețe chiar el.

Învățăm împreună”, a fost replica menajerei, care a insistat să fie ajutată, mai în glumă mai în serios, de către Florin Pastramă.

Cum a reacționat Florin Pastramă la avansurile menajerei

După mai multe scene în care menajera i-a făcut avansuri, Florin Pastramă a ținut să îi explice domnișoarei că în casa lui nu există loc de glumițe deplasate, mai ales că l-ar putea pune într-o lumină proastă în fața lui Brigitte.

De ce nu-i zici lui Brigitte să te ajute ea? Eu doar îți spun unde sunt lucrurile. (...) Am avut și eu până la 40 de ani..am fost vagabond. Eu acum sunt alt om, sunt pocit și nu-mi plac glumele astea. Îmi plac glumele până la un anumit punct, dar dacă depășim nu e ok. Dacă îmi ziceai înainte să fiu căsătorit cu Brigitte și înainte să mă pocăiesc, eram cel mai fericit(...) Sunt căsătorit”, i-a spus Florin Pastramă menajerei.

Pusă la zid, în apărarea ei, noua menajeră a mărturisit că este mai glumeață de fire, motiv pentru care multe dintre spusele ei pot fi interpretate greșit.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest