Mama lui Florin Pastramă a fost împotriva relației fiului ei cu Brigitte: „Voia o fată mai tânără, de-a noastră”/ VIDEO

 

Florin Pastramă a recunoscut că mama lui a fost împotriva relației sale cu Brigitte. Afaceristul a explicat care a fost motivul din cauza căruia femeia care i-a dat viață nu și-a dorit-o pe brunetă ca noră.

În cadrul reality show-ului „Brigitte și Pastramă” de la Antena Stars, Florin Pastramă a mărturisit că relația lui cu Brigitte nu a reprezentat chiar un prilej de bucurie pentru mama lui. Potrivit spuselor afaceristului, mama lui ar fi vrut ca noră o femeie care să fie tot de etnie rromă și mai tânără decât este bruneta.

Totodată, Florin Pastramă a dezvăluit că un alt motiv din cauza căruia Brigitte nu a fost acceptată cu ușurință în familia sa a constat în trecutul controversat al acesteia.

„Ca orice mamă, eu nu am fost căsătorit niciodată. Și-ar fi dorit să mi iau și eu o fată mai tânără, de-a noastră. (...) Eu o înțeleg pe mama. La noi în familie femeile sunt supuse, nu ies cu noi. Acum lucrurile nu mai sunt așa”, a explicat Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă fac un videoclip despre povestea lor de amor

Verișorul lui Florin Pastramă a compus o piesă care ilustrează perfect povestea de dragoste dintre Brigitte și afacerist, astfel că cei doi vor fi protagoniștii videoclipului muzical. Bruneta a mărturisit că își dorește ca prin clipul pe care îl vor filma să fie un exemplu pentru tinerii îndrăgostiți care se lovesc de prejudecăți și stereotipuri.

„Astăzi vom filma câteva cadre din acest videoclip. Am acceptat să facem acest videoclip pentru că eu am crezut că e o situație pe care o întâmpină foarte mulți băieți și fete. Și trebuie să ia exemplul nostru. (...) Unde există iubire nu mai există absolut nicio diferență de naționalitate sau etnie”, a spus Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest