Mama lui Florin Pastramă, internată de urgență, la scurt timp după ce a fost externată! Cum a reacționat Brigitte/ VIDEO

 

Mama lui Florin Pastramă se confruntă cu grave probleme de sănătate! La scurt timp după ce a fost externată din spital, femeia a avut nevoie de noi îngrijiri medicale, iar din cauza stării precare nu a mai fost lăsată să părăsească unitatea spitalicească. Cum au reacționat Florin și Brigitte, când au auzit ce anume s-a întâmplat!

Florin Pastramă a trecut și trece prin momente delicate din cauza stării de sănătate îngijorătoare a mamei sale! Afaceristul a fost anunțat de sora lui că femeia care i-a dat viață se simte rău și că au fost nevoiți să cheme salvarea.

„Am avut o zi superbă, adică am fost împreună cu Brigitte, am împărțit treburile și aproape când să terminăm ziua, am primit un telefon de la sora mea în care m-a durut sufletul să-mi spună că mama mea strigă după mine și după Brigitte. Imediat Brigitte, mai rapidă ca mine, așa cum era plină de praf, am tras ceva pe noi în picioare, ne-am încălțat și am fugit repede”, a spus Florin Patramă la Antena Stars.

Mai mult de atât, se pare că mama lui Florin Pastramă i-ar fi chemat la spital atât pe fiul ei, cât și pe nora sa, în ciuda relației defectuoase pe care au avut-o în ultima vreme. Deși era dornică să meargă la soacra sa să o vadă, afaceristul a împiedicat-o pe Brigitte să facă acest lucru, sugerându-i să rămână cu muncitorii care lucrează la casă, dat fiind ca nu i s-ar fi permis prezența în spital, dat fiind că nu și-a făcut vaccinul anti-COVID.

„Brigitte când a auzit mi-a zis fugi repede la maică-ta, nu avea rost să o iau și pe Brigitte că era la spital nu era acasă, trebuia să o iau să o duc la spital, mă Brigitte nu are rost să mai mergi și tu că oricum tu nu poți să intri la spital, rămâi tu acasă, veneau și muncitorii și hai să ne împărțim”, a mai adăugat Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest