Mesajul dur transmis de Florin Pastramă, Brigittei, din fața spitalului unde a internat-o pe mama lui: „Gândește-te că e un Dumnezeu sus!”/ VIDEO

 

Florin Pastramă i-a transmis un mesaj dur Brigittei, chiar din fața spitalului unde a internat-o pe mama lui, din cauza problemelor grave de sănătate cu care se confruntă aceasta! Ce i-a spus afaceristul soției sale?

În mariajul lui Florin Pastramă cu Brigitte, lucrurile nu sunt deloc roz. Potrivit spuselor brunetei, cei doi s-au separat de mai bine de o săptămână, perioadă în care nu si-au vorbit deloc. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, bruneta a mărturisit că i-a cerut partenerului de viață să plece din casă, după ce bărbatul i-ar fi vorbit urât în fața angajaților.  

„Eu îmi fac un gard în curte, erau muncitorii pe acolo, și din cauză că el mă înjura pe acolo foarte rău, i-am zis să se ducă la maică-sa, și el a plecat, și de atunci nu am mai vorbit. Nu mai știu a câta plecare de acasă este, este a doua din luna asta. Mama lui este bolnavă, este în spital, am înțeles că a fost operată. Eu nu am fost cu el, nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici un mesaj, nu m-a căutat, eu l-am căutat. Acum, de o săptămână de cânt sunt singură, nici nu ai idee câți oameni mi-au zis tot felul de lucruri rele, ba de mine, ba de Florin, ba de cum văd ei situația. Nu pot să fac pe victima, nu pot să acuz pe nimeni”, a mai adăugat Brigitte, vădit afectată de tot ceea ce i se întâmplă.

Aflat în fața spitalului în care a internat-o pe mama lui din cauza problemelor grave de sănătate cu care se confruntă aceasta, Florin Pastramă i-a transmis un mesaj dur soției sale, după ce bruneta a mai spus că soacra ei nu a acceptat-o niciodată în sânul familiei cu adevărat.

”Din păcate, mama mea este foarte bolnavă. Pentru mine mama mea e cea mai importantă, nu pot să stau cu muncitorii când mama e la spital. Am o singură mamă, tatăl meu a murit. Am doi ani de zile cu tine, eu vreodată ți-am întors cuvântul? Nu am tras cu tine la aceeași căruță? Brigitte, gândește-te că e un Dumnezeu sus!”, a spus Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest