Problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat Brigitte Pastramă, după infectarea cu COVID-19: „E o bacterie care se activează!"

 

Brigitte Pastramă s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Iar pentru că nu multe persoane au știut că bruneta a avut COVID-19, detaliile oferite de vedetă, în cadrul unei discuții purtate cu soacra ei, despre ce anume s-a întâmplat cu ea după infectare, au luat pe toată lumea prin surprindere.

Recent, Brigitte și Florin Pastramă au mărturisit că au fost infectați cu noul coronavirus, însă au preferat să fie discreți și să le spună doar celor mai apropiate persoane din viața ei. Mai ales că niciunul dintre ei nu a contactat forma gravă a virusului.

Problemele pentru Brigitte Pastramă au început abia după vindecare. Potrivit spuselor ei, din cauza infectării cu noul coronavirus o bacterie care se activează la 50% dintre cei care au fost contaminați i-a dat mari bătăi de cap și s-a manifestat brutal după un timp de la vindecarea infecției.

„Era o bacterie pe care am făcut-o de când am avut COVID, s-a activat atunci. 50% din oameni au acea bacterie care produce meningită dacă nu o tratezi. De asta mă durea capul atât de rău. Se activează după COVID. Și noroc că mi-am făcut analizele. De asta mă lua și inima, și capul, de la bacteria aia. Mi-a făcut tomograf, mi-a făcut la inimă, mi-a făcut și ecografie. Toate analizele mi-au venit perfect, dar tot am acea bacterie”, a explicat Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Brigitte a dezvăluit că a existat un episod în care a fost la un pas de leșin, din cauza dificultății de respirație cauzată de bacteria activată de COVID-19.

„Când am fost la Timișoara mi-a fost rău, am zis că mor, că nu mai respir. Acum am primit tratament. Am dat 1.000 de euro pe analize. Se activează de la o viroză foarte puternică sau de la COVID. Aduce probleme la creier”, a mai adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest