Reacția acidă a Brigittei după ce Florin Pastramă s-a declarat deranjat de operațiile ei estetice: „Erai chior când m-ai luat?”/ VIDEO

 

După ce Florin Pastramă s-a declarat deranjat de numărul mare de operații estetice pe care soția sa și l-a făcut, Brigitte a răbufnit și a avut o reacție acidă din cauza spuselor afaceristului!

Este cunoscut faptul că Brigitte este o clientă fidelă a medicului estetician, fiind deseori pusă la zid pentru numărul mare de intervenții la care a apelat ca să semene cât mai mult cu o păpușă. Printre cei care au criticat-o pentru operații se numără și partenerul ei de viața care s-a declarat nemulțumit de aspectul fizic al vedetei.

Dezamăgită de comentariile făcute de Florin Pastramă, Brigitte a răbufnit și a mărturisit că spusele soțului ei au fost cauzate de faptul că i-a atras atenția în ceea ce privește modul în care acesta se comportă în societate.

„Am căutat un moment în care să îi spun ce mă deranjează la el în general. Ce să spună și Florin la tot ce i-am zis? Eu i-am spus numai lucruri adevărate, din suflet. Și el atunci în contrapartidă m-a luat că buzele că-s mari, că fundul e prea mare. El mereu zice că mi-am băgat silicoane, că nu știu ce. Păi mă Florine, nu am făcut nimic de când am început relația cu tine. Tu așa te-ai îndrăgostit de mine. Cu buze, cu silicoane, cu fundul mare, nu mi-am mai băgat atunci nimic. Erai chior, orb când te-ai îndrăgostit de mine, nu? Le aveam și atunci. De ce ți-a plăcut de mine așa?”, a spus Brigitte, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest