Andreea Ibacka, despre sarcină: "Peste câteva luni..."

 
+4 click pentru
galerie

Andreea Ibacka doreşte să rămână însărcinată cât de curând. Blonda şi-a deschis sufletul, sâmbătă, la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

Andreea Ibacka a recunoscut că lunile următoare se va pune pe treabă serioasă pentru că doreşte să facă un copil cât de curând.

"Ne gândim să facem un copil. Nu mai amân proiectul acesta, probabil lunile astea o să se întâmple. Vârsta de 30 de ani este un fel de prag. Lumea întreabă ce ai făcut până la vârsta asta, ai o casă, un copil, un soţ. Chiar dacă nu simt că corpul meu a îmbătrânit atât. Este un fel de presiune exterioară", a spus Andreea Ibacka la Antena Stars.

Andreea Ibacka, în lacrimi din cauza lui Cabral: "M-a făcut să plâng şi am spus că plec de acasă"


Andreea Ibacka a făcut o mărturisire sinceră, sâmbătă, la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars. Vedeta a spus că soţul ei, Cabral, a făcut-o să plângă.

Orice relaţie are suişuri şi coborâşuri. Andreea Ibacka a dezvăluit că s-a certat de multe ori cu soţul ei, a vărsat lacrimi, dar a plâns şi el şi de multe ori spunea că pleacă de acasă.

"Cred că sunt eu mai sensibilă. Am plâns de foarte multe ori, dar cred că şi el a plâns. Am spus de multe ori că plec de acasă. Aceste lucruri se întâmplă în orice cuplu", a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.

Nu şi-a imaginat că va avea un soţ de culoare

Andreea Ibacka a mai spus că nu şi-a imaginat niciodată că va avea un soţ de culoare. "Nu credeam vreodată că soţul meu va avea pielea ciocolatie. Mai ales că nu contează cum este, aşa pot să fie şi indienii şi europenii, toţi asiaticii", a completat ea.

Andreea şi Cabral Ibacka s-au cunoscut în 2007 pe platourile de filmare şi sunt împreună din acel moment, iar în anul 2011 cei doi şi-au legat destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka, împreună cu care are şi o fetiţă.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest