Ce se ascunde în spatele unui chip frumos? Victor Slav a vorbit despre unul dintre cele mai neplăcute momente din viaţa lui: "E ca un drog"

 

Victor Slav şi-a deschis sufletul la "Dincolo de aparenţe". Florentina Fântânaru l-a descusut de secrete pe fostul "băiat de la meteo" şi, dacă vrei să afli cum se menţine în formă, care este, cu adevărat, relaţia dintre el şi Bianca Drăguşanu, cum era să ajungă stripper în Las Vegas şi multe alte detalii despre viaţa lui intimă, stai cu ochii pe Antena Stars.

Victor Slav este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbizul autohton, iar atuul lui este clar aspectul fizic. În spatele unui fizic frumos, întreţinut cu mult efort, se ascund însă multe secrete. Chiar şi Victor Slav are zile în care nu-i place ceea ce vede în oglindă, iar dependenţa de fitness este dependenţa care-i guvernează viaţa.

"Sunt momente în viaţa oricărui om în care nu te simţi bine, iar cei care fac sport, fitness, ştiu la ce mă refer. Fitnessul îţi intră în sânge, este ca un drog. Devii dependent de cum te simţi, ai un tonus şi devii dependent de tonusul ală. În momentul în care nu mai mergi la sală tonusul ăla dispare şi nu te simţi confortabil cu tine.

Ajungi la un moment dat într-un vârf în care te simţi foarte bine, iar în momentul în care nu mai ai acel tonus nu te mai simţi bine şi vrei să ajungi  la ce ai fost. Şi asta este bine pentru că te trezeşti aşa, pac-pac, un şut în fund , şi hai la sală! Cu toate că poate nu ai chef, că poate afară ninge, că nu vrei să ieşi din casă, dar... ",
a dezvăluit Victor Slav în emisiunea "Dincolo de aparenţe" care va fi difuzată, sâmbătă, la Antena Stars, începând cu ora 13.

Nu rata emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars, începând cu ora 13, pentru a aflat cum a fost "băiatul de la Meteo" la un pas să ajungă stripper în Las Vegas şi multe alte detalii neştiute despre viaţa lui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest