Cum fentează Florin Piersic filtrele de securitate din aeroport! Nimeni nu se aştepta la asta!

 
+2 click pentru
galerie

Este unul dintre cei mai talentaţi şi apreciaţi actori, însă nimeni nu ştia ce secret ascunde Florin Piersic. Pentru prima oară, legenda teatrului românesc a vorbit despre cum celebritatea l-a ajutat să treacă prin tot felul de situaţii nedorite.

Florin Piersic, unul dintre simbolurile cinematografiei şi teatrului românesc, a mărturisit într-un interviu acordat Florentinei Fântânaru, de la Antena Stars, cum a reuşit de-a lungul timpul să fenteze filtrele de securitate din aeroporturi. "Pe mine nu prea mă controlează băieţii ăştia de la aeroport că doar încep să mă şi cunoască. La 80 şi ceva de ani câţi am eu mâine, poimâine cum să mă mai controleze? Ce să găsească? Care bombe? Şi cu bombele stau destul de prost", a mărturisit Florin Piersic, într-un interviu acordat pentru emisiunea "Dincolo de aparenţe".

Are un autograf de la Pablo Picasso


Invitatul special al Florentinei Fântânaru a povestit că se simte cel mai bogat român grație oamenilor pe care a avut șansa să îi cunoască de-a lungul vieții, iar printre ei se numără și Pablo Picasso, cel de la care are și un autograf.  "Eram cu Picasso și i-am cerut un autograf. Mi-a desenat un cal care fuge și-a spus: «Ne vedem peste 20 de ani. Pablo Picasso»", îşi aminteşte actorul.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest