Dan Capatos, faţă în faţă cu moartea! Soţia a sunat la salvare de urgenţă!

 

Dan Capatos vorbește deschis despre felul în care vede relațiile, legătura dintre părinți și copii, dar și despre momentele de cumpănă pe care le-a trăit de curând tatăl lui, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

Dan mărturisește că legătura părinților lui este un model pentru el. „La ai mei am văzut 46 de ani de căsnicie fericită. La mine deocamdată sunt, oficial, 11, neoficial, 16. Dacă o fi să-i egalez, bine, dacă nu, iarăși bine”, declară realizatorul emisiunii „Un show păcătos” de la Antena 1. Problemele de sănătate pe care le-a avut tatăl lui de curând l-au făcut să-și dea seama cât de important este că el a putut fi alături de părintele lui și l-a susținut din toate punctele de vedere, așa că își dorește ca atunci când va fi în vârstă să aibă parte de același sprijin de la fiul său, acum în vârstă de cinci ani.

Dan își va aminti o mulțime de năzbâtii pe care le-a făcut în copilărie, dar spune că nu a fost un copil problemă, pentru că nu și-a mințit niciodată părinții și relația lor a fost întotdeauna bazată pe încredere. „Acum ne protejăm copiii mai mult decât e cazul”, crede invitatul Florentinei Fântânaru.

Tot mâine, Dan va povesti un moment în care a înțeles exact ce înseamnă să îți fie frică de moarte. Se pregătea să plece la o petrecere, i s-a făcut rău și, pentru că se știe hipertensiv, a sunat-o pe soția lui și a rugat-o să cheme salvarea. El și-a luat apoi tensiunea, iar ce a urmat l-a speriat cu adevărat. „Când am văzut că am 23 cu 17 am intrat în panică, am crezut că mor”, povestește el. A avut prezența de spirit de a ieși din casă, pentru că era singur, și, în cele din urmă, a ajuns și la Urgențe.


Încă o dată, Dan Capatos va declara foarte ferm că este împotriva violenței de orice fel asupra femeilor, mai ales împotriva celei fizice. „Dacă ești un bărbat normal la cap ar trebui să-ți fie rușine să faci așa ceva”, spune el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest