Dan Chişu, despre marile pasiuni ale vieţii lui: "Am o relaţie extraordinară cu toate fostele mele iubite"

 

Liber, nonconformist, cu o viaţă trăită ca în filme, Dan Chişu le va dezvălui telespectatorilor Antenei Stars  câteva dintre secretele sale  într-o nouă  ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, mâine, de la ora 13.00.

Despre noua lui pasiune, filmele, invitatul recunoaşte în faţa Florentinei Fântânaru, gazda emisiunii, că: “nu m-am gândit că fac filme ca să fac bani”. Tot legat de producţiile cinematografice, Dan Chişu spune că: “am realizat că e mai important să faci ceea ce îti place, nu ce poţi să faci”.

Florentina Fântânaru a dorit să ştie în ce relaţii a rămas acum  cu fostele sale iubiri: “Ştiu foarte bine că am o relaţie extraordinară cu toate fostele mele iubite şi cred că au primit ceva de la mine. Nu  chestiuni materiale, case sau maşini, dar ne-am dat reciproc lucruri care nu ţin de chestiuni financiare”, spune el.

“Unii ar fi considerat că femeile o să vă mănânce banii şi  nu filmele. Aţi cheltuit mulţi bani cu femeile?” Ce răspuns va oferi  Dan Chişu la această întrebare, telespectatorii Antenei Stars vor afla mâine, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest