Florin Dumitrescu la răscuce de drumuri! "Mi-am dat seama că muncesc prea mult"

 

În ediţia de duminică a emisiunii "Dincolo de aparenţe" a fost invitat unul dintre cei mai renumiţi bucătari, Chef Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumiterscu a fost invitat duminică în emisiunea "Dincolo de aparenţe", prezentată de Florentina Fântânaru. Bucătarul şi-a deschis sufletul în faţa camerei şi a mărturisit că bucătarii au o medie de viaţă destul de scăzută şi asta din cauza stresului la care sunt supuşi.

"Bucătăria este atât de complexă, îţi oferă arhitectură, pictură, muzică, chimie, desen, socializare, îţi oferă atât de multe... Şi te ţine viu! E o luptă continuă (...) Maximum de stres a fost momentul în care aveam trei restaurante şi trei echipe de bucătari în acelaşi timp pe care trebuia să-i coordonez, fetele de acasă voiau să stau cu ele, televiziunea îmi cerea să filmez un nou show. Este un moment în care te întrebi dacă merită toate astea, pentru că toţi trebuie să muncim şi să ne sprijinim familia financiar şi să producem o cantitate de bani care să ne permită să trăim liniştiţi măcar o săptămână, dacă nu o zi. Eram în maşină, în drumul dintre restaurante când mi-am dat seama că muncesc prea mult. Acela a fost un moment foarte dificil din viaţa mea când am ales să merg pe nişte contracte şi să mă ocup stric exact de ceea ce am deja în lucru", a mărturisit Chef Florin Dumitrescu.

Emisiunea "Dincolo de aparenţe" se difuzează în fiecare sâmbătă şi duminică pe Antena Stars începând cu orele 13:00.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest