Nicu Alifantis, mai sincer ca niciodată: "Nu merită osteneala să vă înțeleg pe voi, femeile"

 

Sâmbătă, de la ora 13.00, cantautorul  Nicu Alifantis trece “Dincolo de aparențe”, la Antena Stars. Artistul a vorbit despre viața lui, dar și despre femeile care sunt un mister pentru el.

“Nu cred că merită osteneala să vă înțeleg vreodată pe voi, femeile”, declară Nicu Alifantis cu umor. Ce alte mărturisiri va mai face el, telespectatorii vor afla mâine într-o nouă ediție “Dincolo de aparențe”.

Nicu Alifantis, născut la 31 mai 1954, la Brăila din părinți greco-macedonieni, face studii muzicale particulare și debutează scenic în 1973. Este angajat în 1975 la Teatrul Maria Filotti din Brăila și devine destul de cunoscut și iubit de public pentru ca în 1976 Electrecord-ul să-i editeze primul single, Cântec de noapte. În același an se înscrie în ATM.

După armată devine membru al Cenaclului Flacăra, condus de poetul Adrian Paunescu, și participă la majoritatea "întâmplărilor artistice", melodii ale sale figurând pe compilațiile Folk 1 și 2 apărute la Electrecord în 1977 și, respectiv, în 1978. În 1983, la apariția casetei de discuri care marca 10 ani de activitate a cenaclului, Nicu Alifantis este cel mai bine reprezentat cantautor de pe acest album.

Între 1973 - 2002 a susținut 4036 concerte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest