Oscar, micul Eminem de România, face senzaţie la Antena Stars! Care este cea mai mare dorinţă a băieţelului

 

Oscar, adolescentul care a făcut senzaţie pe scena de la “Next Star”,  va fi duminică, de la ora 13.00, invitatul Florentinei Fântânaru, la “Dincolo de aparenţe”.  Pe numele lui adevărat Ştefan Căpraru, adolescentul a impresionat o Românie întreagă cu prestaţia din emisiunea prezentată vde Dan Negru  prin felul în care a ştiut să se joace cu cuvintele pe ritm de hip- hop.

“Mama nu-mi impune  o regulă să fac ceva anume. Eu fac ce-mi place”,  îi declară el uşor timid gazdei emisiunii. Băiatul  nu doreşte să plece din România, deşi poate ar avea mai mult succes peste hotare. Dar cu toate astea recunoaşte că îl doare foarte tare să vadă în tramvaie oameni bătrâni, care-şi duc în spate toată viaţa.

Micul raper  este mândru de cartierul în care locuieşte chiar dacă: “e un cartier plin de oameni care nu au o experienţă culturală nemaipomenită”. Cum este  Oscar privit  la şcoală de către  colegi lui, dar şi cum îl tratează profesorii, telespectatorii  Antenei Stars vor afla duminică, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest