Răzvan Ciobanu, tot despre orientarea lui sexuală: "Prima mea iubire a fost un băiat"

 
+2 click pentru
galerie

Răzvan Ciobanu, designerul care a avut curajul să recunoască faptul că s-a drogat în urmă cu ceva timp, şochează din nou. Deşi povestea lui nu mai este demult o enigmă pentru fanii săi, Răzvan Ciobanu a vorbit, în exclusivitate la Antena Stars, despre prima lui dragoste.

Într-un interviu acordat Florentinei Fântânaru, de la emisiunea "Dincolo de aparenţe", designerul român a povestit că i-a lipsit curajul în tot acest timp pentru a discuta cu tatăl lui despre orientarea lui sexuală. "Prima mea dragoste a fost un băiat. Niciodată nu mi s-a părut ciudat că sunt atras de băieţi. Niciodată nu am avut curajul să îl întreb pe tata dacă este ceva neregulă cu mine, mai ales pentru că ştiam că oricum sunt diferit. Nu m-am simţit defect, stricat, ci doar diferit", a mărturisit Răzvan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ce au aflat părinţii lui Răzvan Ciobanu de la tv? "Iartă-mă mama"

Răzvan Ciobanu i-a mărturisit Florentinei Fântânaru că mergea la un curs de croitorie pe ascuns fără să ştie părinţii şi că fura bani din portofelul mamei pentru pasiunea lui.

"Părinţii mei au încercat să scoată un om din mine şi m-au trimis la un liceu de finanţe-contabilitate pe care l-am terminat cu greu. Părinţii mei nu mă luau în serios cu croitoria. Am mers trei luni la un curs de croitorie şi ai mei nu au ştiut, acum află de la televizor. Mai făceam un lucru pe furiş, furam bani de la mama din geantă şi mergeam să îmi cumpăr materiale de croitorie", a spus Răzvan Ciobanu la Antena Stars.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest