Ada, dispusă să schimbe rolurile și să ceară bărbatul visurilor în căsătorie: „Bine, nu m-aș vedea în genunchi în fața lui”

 

Concurenta a început tachinările timide cu Sebaidin, chiar dacă a spus inițial că a intrat în casa Mireasa pentru un „băiat înalt și blonduț”.

 

Nou intrată în casa Mireasa, Ada are planuri mari. Concurenta, care spune că a suferit din dragoste în urma ultimei relații pe care a avut-o și care a durat 7 luni, dorește să se căsătorească în cadrul emisiunii. Ea este de părere că are cum să-și găsească dragostea vieții în decurs de doar două luni și a început tatonările cu Sebaidin, chiar dacă inițial, în spotul de prezentare, a spus că a venit în casă pentru „un băiat înalt și blonduț”.

 

Dacă în general femeile își doresc să fie cucerite, în principiu într-o atmosferă romantică, Ada, desi spirit de artist – ea ocupându-se cu pictura – are o viziune proprie asupra relațiilor, spunând că ar fi dispusă să schimbe rolurile și nu ar deranja-o cu nimic ca ea să fie cea care cere mâna băiatului.

 

„Nu m-aș vedea în genunchi în fața unui bărbat să îi zic: „După ce am realizat că ești toată lumea mea, vrei să fii soțul unei minunate doamnișoare?”. Aș face chestia asta, mi-aș recunoaște toate sentimentele și l-aș invita să fie singurul meu soț, pentru totdeauna și singurul bărbat pentru care aș avea ochi. Da, cred că aș putea să mă căsătoresc în două luni, la emisiune. Eu mă atașez repede și când iubesc chiar fac sacrificii și chiar sunt omul ăla care se duce până în pânzele albe”, a mărturisit Ada, la Mireasa, pe Antena Stars

 

Ada nu a avut parte de multă fericire în trecut, în dragoste. Concurenta a povestit și despre fosta ei relație. Blondina susține că a trecut prin clipe grele din cauza fostului ei partener, însă acum este încrezătoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest