Adina de la Mireasa a făcut tot planul: ”Să ne pomenească toată România!”

 

Concurenta de la Mireasa – Capriciile Iubirii plănuiește un moment spectaculos în ultima săptămână a emisiunii.

 

Cu o săptămână în urmă, Adina, aflată la masa, cu un grup de concurenți, spunea: ”Georgică, bă, eu cred că încep să mă îndrăgostesc de tine!”. Miruna a intrat în jos și a spus: „Dacă îi mai zici de două ori te cere. Voi depuneți direct actele. Le place intimitatea…”

 

Adina continua și acum jocul, și, tot cu gura până la urechi și-a expus planul pe care-l are cu „Georgică”. Nu vrea nici mai mult nici mai puțin decât să facă nunta în ultima săptămână a emisiunii, totul să fie o surpriză, dar totodată să se transforme într-un eveniment grandios. “În ultima săptămână depunem actele, fără să știe nimeni. Și o să facem o nuntă să ne pomenească toată România.”, a mărturisit Adina la Mireasa. Tânăra a pus capăt fanteziilor concurentului, spunând că apoi ar fi ușor să divorțeze la notar.

 

Chiar dacă este mai mere plină de voioșie, Adina nu a avut parte de o adolescență prea fericită. Când era în clasa a noua părinții ei au divorțat, între timp tatăl a murit, iar relația cu mama a devenit de gheață. „Părinții mei s-au despărțit când eram la sfârșitul clasei a noua. După aia tata a murit. Sunt foarte fericită de când nu mai vorbesc cu mama. În fiecare zi plângeam din cauza ei. Mereu au fost neînțelegeri între părinții mei, iar eu cum îi aduceam aminte de el și cum mă comportam ca el, îi aduceam aminte și ea se răzbuna pe mine, așa mi-a zis și psihologul. Ea încerca inconștient să se răzbune pe mine, dar de fapt îl voia pe tata. Oricum e prea târziu să-și dea seama că a greșit”a povestit Adina la Mireasa Capriciile-Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest