Adina de la Mireasa, probleme mari în familie: „Am blocat-o pe mama când a murit tata”

 

Concurenta de la Mireasa Capriciile-Iubirii și-a deschis sufletul în fața Roxanei, povestindu-i acesteia cele mai intime detalii din viața ei.

 

Adina, concurenta de la Mireasa Capriciile Iubirii, a avut o discuție personală cu Roxana în casă, în care și-a deschis sufletul și i-a povestit acesteia marea drama prin care a trecut, după ce părinții ei au divorțat. Se întâmpla când tânăra era în clasa a noua, iar o altă tragedie s-a abătut apoi asupra tinerei, căci tatăl său s-a stins la scurt timp. De atunci, tânăra a decis să rupă orice legătură cu mama biologică.

 

„Părinții mei s-au despărțit când eram la sfârșitul clasei a noua. După aia tata a murit. Sunt foarte fericită de când nu mai vorbesc cu mama. În fiecare zi plângeam din cauza ei. Mereu au fost neînțelegeri între părinții mei, iar eu cum îi aduceam aminte de el și cum mă comportam ca el, îi aduceam aminte și ea se răzbuna pe mine, așa mi-a zis și psihologul. Ea încerca inconștient să se răzbune pe mine, dar de fapt îl voia pe tata. Oricum e prea târziu să-și dea seama că a greșit”, i-a povestit Adina Roxanei.

 

Concurenta a mai dezvăluit că mama sa s-a cuplat cu un alt bărbat care a trecut și prin închisoare, iar acesta s-a comportat urât cu ea: „Eu am blocat-o pe mama când a murit tatăl meu. Când a murit el, ea mereu mă băga pe mine la înaintare, iar actualul ei soț mă jignea, mă făcea în toate felurile. Actualul ei a fost pușcăriaș și sigur o influențează și pe mama să fie așa cu mine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest