Adina și Paul de la Mireasa nu s-au mai putut abține: „Numai manele ai în cap!”

 

Cei doi concurenți care gravitează în jurul Roxanei par că nu se suportă și s-au jignit fără menajamente.

 

Chiar dacă au format primul cuplu din emisiune, Paul și Roxana au ajuns la despărțire după petrecerea care a avut loc în casa Mireasa în acest weekend. Ruptura a fost inițiată de concurentă, deranjată fiind de afirmațiile făcute de Paul la adresa prietenei ei, Adina, dar și din cauza nepăsării iubitului ei. ”I-am spus... ieri mi-a spus... doamne, mă doare și capul. Ieri mi-a spus că 50% părerea mea contează, 50 contează a Adinei”, a zis Paul. Roxana a pus punct relației cu tânărul de la Mireasa sezon 6: ”M-am săturat. O ține tot timpul cu Adina. Ne încurcăm unul pe altul. Te-am încurcat degeaba. Nu vreau să te mai încurc”.

 

Despărțirea a lăsat urme adânci pentru Paul, care și-a îndreptat tirul spre Adina, cea pe care Roxana pare să o fi ales în detrimentul său. Adina și Paul au început un conflict cu jigniri dure în casa Mireasa. Tânărul nu s-a putut abține să nu-și spună părerea despre brunetă, iar ea i-a dat replica. Cei doi au fost greu de oprit, mai ales că în cearta lor s-a implicat și bunica lui Paul. Iată ce și-au spus concurenții

 

Nu cred că am făcut nimic greșit că mi-am schimbat jobul, pentru că mi-a fost rău. (...) Eu măcar am o facultate, tu ce ai, Adina? Ești plină de manele, altceva nu știi. Numai manele ai în cap. (...) Se vede că ești vai de .... (...) Mie îmi zici de tine. Te dai ce nu ești. Nu meriți să te bage nimeni în seamă. Nu meriți nici să ne uităm la tine.”, i-a spus Paul tinerei.

 

La un moment dat, a intervenit și bunica tânărului cu o remarcă jignitoare la adresa Adinei.„Caută și tu pe cineva mai inteligent să discuți cu el!”, i-a spus bunica lui Paul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest