Adina și Roxana, noi acuzații aduse Ralucăi: ”Perversitate maximă”

 

Cu trei săptămâni înainte de încheierea concursului matrimonial, în casa Mireasa nu este deloc liniște. Ce au discutat cele două concurente cu privire la iubita lui Alex și care a fost replica acesteia atunci când a auzit conversația.

 

Adina și Roxana nu se înțeleg deloc cu unele fete din casa Mireasa, iar Raluca se numără printre ele. Cele două concurente s-au arătat deranjate de comentariile acesteia și nu au ezitat să vorbească despre acest lucru. Adina consideră că Raluca transmite o serie de replici care au o singură menire, să-i facă pe ceilalți competitor să nu se simtă confortabil.

 

„De fiecare dată, când intru în bucătărie bate niște apropuri...Mi se pare perversitate maximă, până acum o vorbeai, iar acum faci pe psihologul. Îmi ameninți iubitul, te taxez. Te taxez, atât! Pare că noi toți suntem invidioși pe iubirea lor”a spus Adina.

 

Raluca a oferit tot o replică acidă după ce a ascultat discuția dintre cele două concurente în care ea era subiectul principal: „Mă bucur că și-au dat seama lângă cine au stat. Din păcate, trebuie să mă mai vadă încă trei săptămâni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest